1. Basis informatie 2. Contactinfo 3. Afronden

Snel prijzen nodig?

Met onze tijdsbesparende tool kunt u binnen 24 uur een offerte aanvragen en ontvangen.

Home Over ons

Over ons

Op zoek naar een oplossing voor uw engineering en manufacturing vraagstukken? Dan kunnen wij met onze expertise en kennis verder helpen. Zowel op vlak van design, simulatie, databeheer, CNC verspaning en 3D printing. Met onze state-of-the-art technologie zorgen wij ervoor dat elke klant zijn concurrentieel voordeel verder kan uitdiepen. Daarbij staan transparantie, service & correcte tarieven centraal bij ADOPT id.

ADOPT id

Op zoek naar een oplossing voor uw engineering en manufacturing vraagstukken? Dan kunnen wij met onze expertise en kennis verder helpen. Zowel op vlak van design, simulatie, databeheer, CNC verspaning en 3D printing. Met onze state-of-the-art technologie zorgen wij ervoor dat elke klant zijn concurrentieel voordeel verder kan uitdiepen. Daarbij staan transparantie, service & correcte tarieven centraal bij ADOPT id.

Onze missie & visie

Waarin de klant centraal staat

ADOPT id helpt bedrijven in de maakindustrie door hun activeiten te optimaliseren en te verbeteren met de nieuwste technologie. De engineering- en productieprocessen worden geanalyseerd zodat elk bedrijf zijn concurrentieel voordeel verder kan gaan uitdiepen.

Met de implementatie van de juiste oplossing, het aanleren van specifieke engineering tools of software, kunnen bedrijven in de maakindustrie hun engineering- en productieprocessen verder gaan ontwikkelen en optimaliseren. Door onze ervaring bij verschillende klanten en de afgewerkte processen van idee tot eindproduct, zijn wij als verdeler van de Siemens Digital Industry Software een partner voor de lange termijn om hun organisatie te optimaliseren. Wij zijn niet zomaar een dienstverlenend bedrijf, maar stappen mee in jullie bedrijfsverhaal. Daarom bieden wij enkel specifieke, klantgerichte oplossingen. 

Siemens Digital Industries Solution partner

Sinds 2012 hebben wij een strategische samenwerking met het ingenieursbedrijf Siemens. De ontwikkelaars van de digitale innovatietechnologie zorgen voor een direct resultaat van de nauwe samenwerking die we hebben met onze klanten en partners. Samen proberen we zo goed mogelijk te beantwoorden aan de behoeften van de huidige markt. Daarnaast willeen we een technologische basis bieden aan bedrijven waardoor ze aan de eisen van morgen kunnen voldoen.

Het Xcelerator-portfolio vormt het technische fundament in een digitale onderneming van vandaag, waardoor de meest nauwkeurige digitale tweeling in de branche virtueel kan worden gecreëerd. Xcelerator omarmt een open, moderne benadering en verwelkomt een ecosysteem van partners, ontwikkelaars en leveranciers. Allemaal gebruikmakende van oplossingen voor Product Lifecycle Management (PLM), Electronic Design Automation (EDA), Application Lifecycle Management (ALM), Manufacturing Operations Management (MOM), Embedded Software en Internet of Things (IoT).

Siemens Digital Industries Software stimuleert transformatie om een digitale onderneming mogelijk te maken waar engineering, productie en elektronicaontwerp elkaar in de toekomst ontmoeten. Het Xcelerator-portfolio helpt bedrijven van elke omvang digitale tweelingen te creëren en te benutten die organisaties nieuwe inzichten, kansen en automatiseringsniveaus bieden om innovatie te stimuleren. 

Siemens Digital Industries (DI) is een innovatieleider op het gebied van automatisering en digitalisering. In nauwe samenwerking met partners en klanten stuurt DI de digitale transformatie in de procesindustrie en de discrete industrie. Met zijn Digital Enterprise-portfolio biedt DI bedrijven van elke omvang een end-to-end set van producten, oplossingen en diensten om de volledige waardeketen te integreren en digitaliseren. Het unieke portfolio van DI, dat geoptimaliseerd is voor de specifieke behoeften van elke industrie, ondersteunt klanten om een grotere productiviteit en flexibiliteit te bereiken. DI voegt voortdurend innovaties toe aan zijn portfolio om de meest geavanceerde technologieën van de toekomst te integreren. 

ADOPT id Software & Services

Maak kennis met ons team

Jurgen Chanterie

Managing Director

Sam Staelens

Account Manager

Jochen Roegiers

CAx

Michael Debels

Customer Support Engineer

Kimberly Frans

Customer Support Engineer

Karel Vanoverschelde

PLM consultant

Steven Latré

CAE expert

Robert Theunissen

Certified Manufacturing Technologist

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×