1. Informations essentielles 2. Coordonnées 3. Compléter

Snel prijzen nodig?

Met onze tijdsbesparende tool kunt u binnen 24 uur een offerte aanvragen en ontvangen.

Home Alle activiteiten 2D Tekenen

2D Tekenen

Gratis 2D CAD-software

Met Solid Edge kunt u gemakkelijk 2D tekeningen delen met andere teams, leveranciers en klanten, zelfs als zij geen Solid Edge geïnstalleerd hebben.
Onze gratis Solid Edge 2D Drafting maakt het eenvoudig om populaire bestanden te openen en te bewerken zoals DXF & DWG en het biedt mogelijkheden om zelf tekeningen te maken en te exporteren. Daarbovenop kan je deze versie ook gebruiken als gratis 3D viewer voor extensies zoals STL, STP/STEP, Parasolid, DWG, IGES etc.

Omdat Solid Edge 2D Drafting volledig compatibel is met de commerciële versie van Solid Edge, is er geen verlies van intelligentie of data.

Probeert het nu gratis uit!

Eenvoudig van 3D model naar 2D detailtekening

Solid Edge biedt u de tools om snel en intuïtief van een 3D model een 2D detail tekening te maken. Hoewel we het gebruik van 2D tekeningen in de toekomst zullen zien afnemen, zijn ze vandaag niet weg te denken. Met een 3D versie van Solid Edge kan u dus naast het snel omzetten van uw ideeën in een 3D ontwerp ook de detail tekening afleiden van dit model om uw leveranciers een productie tekening te geven. Solid Edge ondersteunt alle industrie standaarden en biedt u de professionele kwaliteit & performantie die u kan verwachten van Siemens.

Omgekeerd is ook mogelijk, via een 2D naar 3D wizard in Solid Edge kan u een eigen gemaakte of geïmporteerde 2D tekening snel omzetten naar een 3D model! Dankzij deze aanpak kunt u de overstap van 2D naar volledig 3D-ontwerp in uw eigen tempo maken, terwijl u direct profiteert van de voordelen van het maken van 3D-modellen.

NX Layout

Concept design is eenvoudiger dan ooit met de NX-software.

NX Layout is volledig geïntegreerd binnen NX en laat u toe om snel ontwerpconcepten in 2D te maken om het productontwerp proces te versnellen. De integratie van NX Layout in NX drafting stelt u in staat gebruik te maken van een vertrouwde 2D-omgeving terwijl de gekende essentiële 2D-functies beschikbaar zijn.

Een 2D onderdeel is analoog aan een 3D onderdeel in de context van een 2D omgeving. Zo kunt u met NX Layout automatisch 3D assemblies en onderdelen creëren uit de 2D componentenstructuur van uw lay-out. Met NX Layout elimineert u de tijd en moeite die gepaard gaan met het vertalen of het opnieuw creëren van ontwerpen in 3D. Ze kunnen gemaakt en georganiseerd worden in een hiërarchische structuur op meerdere niveaus en beheerd worden voor hergebruik in andere lay-outs.

Contacteer ons voor meer informatie of een vrijblijvende demonstratie.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Neem dan contact op met ons of doe een aanvraag via onze quick quotation. Zo kunnen we samen met u op zoek gaan naar een oplossing of implementatie van uw engineering & manufacturing vraagstukken.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×